fbpx

Не приймайте подарунків від недоброзичливців

Діліться інформацією з друзями:

У п’ятницю, 4 вересня в Рівному очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Уночі, можливо, пройде дощ. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів.

Температура повітря: вночі +12… +15°С, удень +19… +21°С. Вітер  північно-західний, 1-4м/с.

за останні 130 років  4 вересня:

МАКС: 28.6° (1983)

МІН: 3.1° (1998)

Сьогодні: Сонце зійде о 06.17, зайде о 19.35. 16-й день місячного календаря (Місяць у Рибах, третя фаза, зах. 8.13; сх. 20.50).

Є привід: у 1991 році підняли жовто-блакитний прапор над будинком Верховної Ради України.

Мудрі кажуть: «Не варто звинувачувати дитину в тому, що вона боїться темряви. Справжня трагедія – це коли доросла людина боїться світла». Платон

Астролог радить: Може загостритися відчуття самотності, невдоволення світом. Не приймайте подарунків від недоброзичливців і будьте пильні щодо малоприємних людей. Сьогодні існує ймовірність потрапити в «повітряний замок» на шляху до вдосконалення.

День для здоров’я: Вразлива селезінка, загострюються захворювання крові. Не рекомендуються операції. День хороший для приготування трав’яних настоїв і відварів. Корисні фізичні вправи, прогулянки на свіжому повітрі. Зберігайте внутрішній спокій, уникайте стресів.

Усміхніться: В автобусі. Дружина до чоловіка: «Ти кобель, бабник, ти жодної спідниці не пропустиш!»

Поруч стоїть жінка:

– Вибачте, ви його сварите чи рекламуєте?

Народний прогноз погоди

Цього дня вшановується пам’ять святого Агафоника. У народі ще його називають Агафон Огуменник. Цей сподвижник пов’язаний із повір’ям у лісовиків, вважали, що лісовик “потішається” зі снопами. У давнину помітили, якщо хмари цього дня розсіяні, то наступний ранок буде ясним і холодним.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»