fbpx

Обрати професію буває складно

Діліться інформацією з друзями:

Обрати професію, яка б не тільки подобалась, але й була затребуваною на ринку праці, буває непросто.

Аліна Прозапас, документознавець, закінчила Рівненський державний гуманітарний університет. Але знайти роботу по спеціальності не вдалося. На початку цього року Аліна звернулася до Сарненського районного центру зайнятості. Отримавши кваліфіковані поради фахівців ЦЗ, юнка вирішила здобути ще одну професію. Свій вибір зробила на користь професії кухаря, адже на той момент була актуальна вакансія від фізичної особи-підприємця Валерія Маліванчука за даною професією.

До приготування їжі Аліна завжди ставилася відповідально і з творчим підходом, мала до цього здібності. От і вирішила їх втілити у життя. На замовлення роботодавця навчання організували в Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за індивідуальною формою навчання.



Наразі вона проходить виробничу практику у закладі громадського харчування. Незабаром дівчина закінчить професійне навчання, отримає свідоцтво про присвоєння робітничої кваліфікації та матиме постійну, добре оплачувану роботу.

Працювати кухарем дівчині до вподоби:

«Отримую задоволення кожного дня, адже займаюсь улюбленою справою та чую слова вдячності від задоволених клієнтів».

Задоволений і роботодавець, адже нова колега працює вправно, з ентузіазмом і професійно.

Отож, спільно із службою зайнятості вирішуються актуальні питання безробітних, надаються освітні послуги Рівненським центром ПТО ДСЗ та ефективно наповнюється ринок праці.

За матеріалами Рівненського обласного ЦЗ

Постійно бути в курсі новин вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»