fbpx

Сьогодні бережіть життєву енергію

Діліться інформацією з друзями:

У п’ятницю, 24 липня  похмура погода буде триматися в Рівному не весь день – ввечері небо стане чистим та ясним. Без опадів.

Температура повітря вночі +12… +17°С, удень +19…+22°С.

Вітер змінних напрямків, 1 – 2 м/с

За останні 130 років 24 липня:

МАКС: 31.8° (1958)
МІН: 7.0° (1996)

Сьогодні: Сонце зійде о 05.15, зайде о 20.53. 4-й день місячного календаря (Місяць у Леві, перша фаза, зах. 23.11; сх. 9.29).

Мудрі кажуть: «Кохання надихає на великі справи, і воно ж заважає їх здійснювати».

Олександр Дюма

Не забудьте привітати: Олену, Ольгу.

Астролог радить: Бережіть життєву енергію, уникайте конфліктів. Ваші думки мають бути чистими, а вчинки – поміркованими. Цей день краще провести удома. Будь-які починання принесуть лише втрати і збитки.

День для здоровʼя: Необхідно берегти сили, захисні функції організму сьогодні слабкі. Постарайтеся не перевтомлюватися, не витрачайте енергію на безкорисливі заняття і порожні балачки. Вразливі гортань і шийні хребці. Ідеальний день для приготування лікувальних настоїв.

Усміхніться: Позаду кожного величного чоловіка стоїть жінка, яка закочує очі.

Народний прогноз погоди

24 липня відзначається день пам’яті святої рівноапостольної Ольги. Також у цей день вшановується пам’ять великомучениці Євфимії Всехвальної. У народі цей день називали Єфимії-стожарниці, оскільки стоїть дуже спекотна погода. Часто цей день буває грозовим. У цей час починають випадати роси. З давніх часів кінець липня – росяна пора. Ці роси шкідливі для помідорів. Наші пращури помітили, якщо в цей день сонячно, то урожай зернових культур буде хорошим.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»