fbpx

Тиждень розпочнеться літом

Діліться інформацією з друзями:

У понеділок, 1 червня в Рівному протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дрібний дощ розпочнеться з самого ранку та ближче до вечора він повинен припинитися.

Температура повітря вночі +9… +11°С, удень +12…+16°С.

Вітер  від східного до північно-східного, 1 -6 м/с

За останні 130 років 1 червня:

МАКС: 32.0° (1951)
МІН: 2.0° (1990)

Сьогодні: Сонце зійде о 04.52, зайде о 21.01. 9-й день місячного календаря (Місяць у Діві, друга фаза, зах. 2.59, сх. 15.15).

Є привід: Всесвітній день батьків. Міжнародний день захисту дітей.

Мудрі кажуть: «Успіх — це здатність крокувати від однієї невдачі до іншої, не втрачаючи ентузіазму.» Вінстон Черчилль



Не забудьте привітати: Дмитра, Івана, Ігнатія, Сергія.

Астролог радить: День гармонії. Спілкування з партнерами буде приємним і конструктивним. Не рекомендується починати ті справи, які вимагають особливого терпіння та уваги. Звільніться від почуття провини. Прислухайтеся до голосу інтуїції.

День для здоров’я: Сьогодні організм піддається стресам і хворобам, які можуть призвести до серйозних наслідків. Уразливі шлунок і нервова система. Постарайтеся не перевантажувати очі. Хороший день для очищення шлунково-кишкового тракту і голодування.

Усміхніться: – Скажіть, у вас є іконки? – Немає. – А свічки? – Також немає. – А лампадки? – Це районна адміністрація! У нас немає нічого святого!

Народний прогноз погоди

У перший день літа вшановується пам’ять благословенного князя Івана Углицького і великого князя Дмитра Донського. У давні часи в цей день ще бували заморозки на ґрунті. Наші пращури помітили, якщо перші два дні червня йде дощ – весь місяць сухим, а літо теплим буде. А якщо літо розпочинається з холодів, то наступні 40 днів будуть холодними. Спостерігали також за пташиним царством: якщо ворони сідають дзьобами в одну сторону – до сильного вітру.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»