fbpx

Розслабтеся та зберігайте спокій

Діліться інформацією з друзями:

У вівторок, 12 травня у Рівному протягом усього дня погода буде похмурою, очікується дрібний дощ.

Температура повітря: вночі +5… +8°С, удень +5… +7°С. Вітер північний, 2-6 м/с.

за останні 130 років
12 травня:

МАКС: 30.3° (1968)
МІН: 0.6° (1978)

Сьогодні: Сонце зійде о 05.14, зайде о 20.36. 19-й день місячного календаря (Місяць у Стрільці, третя фаза, зах. 9.18; сх. 1.17).

Є привід: Всесвітній день медичних сестер.. Україна стала членом ЮНЕСКО.

Мудрі кажуть: «Не закидайте оком на столицю! В ній люд такий самісінький живе.» В. Іващенко.

Не забудьте привітати: Артема, Василя, Івана.

Астролог радить: Важкий день. Сьогодні розслабтеся і не заважайте надходженню інформації ззовні. Для економії сил зберігайте спокій. Будьте зібраними й обережними, позбудьтесь ілюзій, гордині і суєтних думок. Уникайте емоційних перевантажень.

День для здоров’я: Хороший день для дихальних вправ. Добре погуляти на свіжому повітрі, але не переохолоджуйтеся. Вразливі апендикс і кишківник. Але очищення кишківника не забороняється. Краще відмовитися від активних фізичних занять.

Усміхніться: Свята все переносять, переносять … Слухайте, це скільки ж буде роботи у печінки, коли все це скінчиться? !!!

Народний прогноз погоди

Це день пам’яті дев’яти мучеників Кизичеських. Мученики вважаються в народі як тлумачі сновидінь і захисники від віспи. 12 травня практикувався такий звичай: якщо опівдні вийти на дорогу і підставити обличчя теплому вітру, то “здоров’я прибавиться на цілий рік”. Наші пращури помітили, що ясний схід сонця у цей день обіцяє хороше літо.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»