fbpx

Весна починається на Юрія

Діліться інформацією з друзями:

У  середу 6 травня у Рівному протягом усього дня погода буде похмурою, очікується дрібний дощ, який ввечері піде сильніше.

 Температура повітря: вночі +7… +8°С, удень +12… +17°С. Вітер західний, 6-9 м/с.

за останні 130 років
6 травня:

МАКС: 29.2° (1968)
МІН: -1.6° (1999)

Сьогодні: Сонце зійде о 05.24, зайде о 20.27. 13-й день місячного календаря (Місяць у Діві, друга фаза, зах. 5.16, сх. 19.05).



Є привід: Міжнародний день без дієт. День Весак.

Мудрі кажуть: «Для того, щоб відчувати в собі щастя без перерви, навіть у хвилини скорботи і печалі, потрібно: а) вміти задовольнятися сьогоденням і б) радіти усвідомленню, що могло би бути й гірше.» А. Чехов

Не забудьте привітати: Анатолія, Афанасія, Юрія (Георгія), Олександра.

Астролог радить: Магічний день, який у символічній формі показує, чи все у вас в порядку. Сьогодні треба завершувати розпочаті раніше справи, навести лад у паперах, віддати всі борги.

День для здоров’я: Ви можете почуватися кепсько, можуть загостритися хронічні захворювання, з’явитися страх, тривога, може боліти голова чи напасти депресія. Вразливі шкіра, серце, статеві органи, пряма кишка. Рекомендується баня, а от від голодування краще відмовитися.

Усміхніться: Підходить мужик до паркану сусіда і стукає. Нікого. Знову стукає. Тиша. Бачить, з іншого боку паркану підходить собака і каже: – Ну що стукаєш? Чи не бачиш, що вдома нікого немає? Мужик знепритомнів, впав. Відкриває очі. Над ним стоїть ця ж собака. – Собака, ти що, гавкати не вмієш? – Чому? Вмію. Просто лякати тебе не хотіла

Народний прогноз погоди

6 травня відзначається день пам’яті великомученика Георгія Побідоносця. У народі його називали Єгорій Весняний, і пов’язано це було з приходом весни. За народним повір’ям, Єгорій Весняний володіє чарівними ключами, котрими відмикає весняну землю і випускає росу, від чого розпочинається бурхливий ріст трав: “Єгорій землю відмикає”. У цей час прилітають ластівки: “Ластівка прилетіла, скоро грім загримить”.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»