fbpx

Від сьогодні рівняни можуть почути зозулю

Діліться інформацією з друзями:

У четвер, 30 квітня протягом усього дня в Рівному буде триматися хмарна погода. Дощ, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора повинен послабшати.

 Температура повітря: вночі +12… +15°С, удень +14… +18°С. Вітер мінятиметься від західного до південно-західного, 2-6 м/с.

за останні 130 років
30 квітня:

МАКС: 25.8° (2000)
МІН: -3.5° (1981)

Сьогодні: Сонце зійде о 05.34, зайде о 20.17. 7-й день місячного календаря (Місяць у Раці, перша чверть, зах.2.33, схід 10.54).

Є привід: День прикордонника. Міжнародний день джазу.

Мудрі кажуть: «Працюй з розумом, а не до ночі». Луцій Анней Сенека

Не забудьте привітатиАдріана, Макара, Семена, Олександра.

Астролог радить: Енергія дня дозволить вам накопичити сили для реалізації задумів. Сьогодні вдаються всі розпочаті справи, з’вляється впевненість у собі.

День для здоров’я: Хронічні захворювання можуть зненацька загостритися або несподівано зникнути. Вразливі голосові зв’язки, горло, легені, бронхи.

Усміхніться: – Стьопо, а що, нова дружина краща за стару?

– Ой, намучився я Колю зі старою, всю ніч: то таблетку дай, то кватирку відкрий! А молода з вечора йде, а ранком приходить, і я до ранку сплю спокійно.


Коли відновиться міжміське сполучення розповів Міністр інфраструктури


Народний прогноз погоди

30 квітня вшановується пам’ять преподобного Зосими, ігумена Соловецького. Зосима і Саватій вважаються у народі заступниками бджіл і пасічників. До цього часу уже і береза, і вільха розпускаються. Якщо береза перед вільхою лист розпустила, то чекали сухого літа, а якщо вільха перед березою, то пророкували мокре літо. З 30 квітня по 5 травня можна почути перше кування зозулі.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»