fbpx
ціни на електроенергію

Місто енергетиків на Хмельниччині досі без води та електроенергії

Діліться інформацією з друзями:

Через ворожі обстріли по енергетичній інфраструктурі місто атомників залишилось без електроенергії. Також у Нетішині майже добу немає водопостачання, водовідведення також відсутнє.

Про це повідомив міський голова Олександр Супрунюк

Для місцевих жителів організували роздачу холодної та гарячої води, місця для зарядки гаджетів. А частину пічок, які виготовили для військових на передову, розвезуть для використання нетішинцям.

Увага! В звязку з погодніми умовами роздача гарячої і холодної води,  та зарядка гаджетіа буде проводитись біля торгового центру з боку рампи.
Холодна вода  також буде  біля знаку «я люблю Нетішин» (Варшавська) та Незалежності 29-31. – написав Супрунюк.

На базі дитячого відділення спеціалізованої медико-санітарної частини на 1 поверсі запрацювала кімната матері та дитини. Там є вода, кип’яток та зарядка для гаджетів.

Також містянам дозволили використовувати буржуйки у дворах за погодженням з головами ОСББ чи уповноважених мангалів. А частину пічок, що виготовляли на передову, розвезуть та встановлять в мікрорайонах. 

Дозволяється використовувати у дворах за погодженням з головами ОСББ чи уповноважених мангалів. Частину пічок, що готувались на передову, розвеземо та встановимо в мікрорайонах.
Доставку дров організуємо. – написав очільник міста.

Нагадаємо, росіяни вдарили ракетами та пошкодили електромережі на Хмельниччині і Рівненщині.