fbpx

Фронтмен гурту “Бумбокс” знешкоджує ворога за допомогою дрона

Діліться інформацією з друзями:

Фронтмен гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк розповів, що став пілотом ударного дрона Punisher.

За його словами Суспільному, у перші місяці війни він був водієм бригади, яка доставляла медикаменти на деокуповані території – «зі зброєю в руках, але в бойових зіткненнях ми не брали участі», іноді «ми могли отримати люлей, якщо долетів – але, слава Богу, не дуже далеко залетів».

«З часом за допомогою знайомих волонтерів, що займається комп’ютерними іграми, був придбаний бойовий безпілотник, я навчився ним керувати і зараз я пілот ударного дрона «Каратель». Завдання дуже прості: розвідка дає нам цілі, а ми ці цілі знешкоджуємо. Це все.”, розповів Андрій.

Раніше стало відомо, що Хливнюк, який приєднався до ТРО після початку повномасштабного вторгнення, створив власний благодійний фонд. Він зазначив, що займатиметься не лише гуманітарними питаннями, а й закуповуватиме обладнання, наприклад безпілотники, щоб військовим було легше проводити розвідувальні операції. Також Андрій Хливнюк разом із гуртом Pink Floyd записали трек і кліп «Hey Hey Rise Up» на пісню «Ой у лугуза червона калина» Січових Стрільців на честь України. За два дні пісня очолила чарти iTunes у 25 країнах.