fbpx

Російська опозиція створює у Києві політичний центр збройної боротьби

Діліться інформацією з друзями:

31 серпня в Києві Легіон «Свобода Росії», Російський Добровольчий Корпус та Національна Республіканська Армія підпишуть Декларацію про співпрацю та створять спільний Політичний Центр, який очолить політик Ілля Пономарьов.

Про це Пономарьов написав у себе в Телеграм каналі.

Він розповів, що у Декларації встановлюються принципи діяльності російської збройної опозиції, яка веде війну з путінським режимом з обох боків фронту. Також буде проголошено єдину символіку збройного антипутінського опору.

Підписання Декларації про співпрацю та координацію дій між російськими добровольчими підрозділами, що борються проти збройних сил країни-агресора, та організацію російських партизанів, відбудеться у середу, 31 серпня 2022 року, у Київській області, на місці запеклих боїв із путінськими загарбниками. Після церемонії підписання його учасники проведуть прес-конференцію та оголосять про свої найближчі плани та дадуть коментарі акредитованим ЗМІ.

Підписанти Декларації Легіон “Свобода Росії” та Російський Добровольчий Корпус будуть представлені уповноваженими особами зі складу підрозділів. Бійці Національної Республіканської Армії, які діють на території РФ, уповноважили підписати документ від імені російського політика Іллю Пономарьова.

Потім у Києві відбудеться обговорення цієї події та її значення для якнайшвидшого повалення путінського режиму.

У круглому столі на тему «Збройна російська опозиція та майбутнє українсько-російських відносин» візьмуть участь представники Легіону «Свобода Росії» та Російського Добровольчого Корпусу, Ілля Пономарьов, депутат Держдуми РФ у 2007-2016 рр., засновник телеканалу «Ранок Лютого», а також:

  • Олексій Арестович – радник Офісу Президента України;
  • Антон Геращенко – радник Міністра внутрішніх справ України;
  • Мустафа Джемілєв – лідер кримських татар, народний депутат України;
  • Олег Дунда – народний депутат України, фракція «Слуга Народу»;
  • Андрій Іларіонов – економіст та політичний діяч;
  • Олександр Новіков – голова Національного Агентства протидії корупції, український координатор міжнародної санкційної групи;
  • Микола Демиденко – представник полку ім. Кастуся Калиновського;
  • Артем Широбоков – ветеран полку “Азов”;
  • Юрій Федоренко – керівник Агентства розвитку демократії та інформаційних свобод;
  • Андрій Сидельников – лідер руху «Говоріть Громче»;
  • Олексій Толкачов – громадський діяч, письменник-футуролог.

У режимі онлайн приєднуються Марк Фейгін, Геннадій Гудков, Олександр Морозов та інші.

Акредитація. Відповідно до протоколу безпеки, на церемонії підписання та оголошення Декларації можуть бути присутні лише представники ЗМІ, які пройшли попередню акредитацію. Журналісти отримають інформацію про час та місце проведення подій та повний список учасників (оновлюється).

З БЕЗПЕКИ ПРОСИМО ЗМІ ДО МОМЕНТУ ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДУ НЕ РОЗКРИВАТИ МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДУ!