fbpx

Як за кілька хвилин зареєструвати товариство у «Дії»

Діліться інформацією з друзями:

Вчора, 24 серпня Мінцифри запустило нову послугу на порталі «Дія» – автоматична реєстрація ТОВ, яка дає змогу відкрити власне підприємство за кілька хвилин.

Пояснюємо, як користуватись послугою.

  • авторизуйтесь на порталі «Дія»;
  • заповніть заяву про реєстрацію ТОВ, вкажіть необхідні дані;
  • підпишіть заяву електронним підписом;
  • після цього система автоматично сформує та надішле вашу заяву на реєстрацію ТОВ.

ТОВ буде зареєстровано автоматично, якщо заява відповідає всім умовам, ТОВ буде зареєстровано автоматично. Якщо ж не відповідає хоча б одній з умов, реєстрація відбудеться за участю державного реєстратора онлайн протягом 1 робочого дня.

«Ми віримо в те, що автоматичні послуги – найефективніші. Вони зручні, користуватися ними можна будь-де. А від результату користувача відділяє лише кілька кліків. Автореєстрація ТОВ – ще один крок щодо спрощення спілкування бізнесу з державою. Такі послуги мають бути простими та зручними. Вони економлять не лише бюджетні гроші для держави, а й час для підприємців, який вони можуть витратити на розвиток власної справи», – наголосив віце-прем’єр-міністр, Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Послугу реалізовано Міністерством цифрової трансформації України у співпраці з Міністерством юстиції України за підтримки EGAP Фонду Східна Європа, який фінансує уряд Швейцарії.