fbpx

В ЦНАПах Рівненщини реєструватимуть транспортні засоби

Діліться інформацією з друзями:

Аби бути ближчими до своїх клієнтів на Рівненщині зробили черговий крок у налагодженні співробітництва сервісних центрів МВС та органів місцевого самоврядування. Між регіональним сервісним центром ГСЦ МВС в Рівненській області та Сарненською міською радою підписано узгоджене рішення про співпрацю у сфері надання адміністративних послуг, що належать до компетенції МВС.

Повідомляє РСЦ ГСЦ МВС в Рівненській області.

Невдовзі  у місцевому ЦНАПі, що знаходиться на вулиці Демократичній, 46, громадяни зможуть:

  • зареєструвати, перереєструвати колісні транспортні засоби усіх категорій з видачею свідоцтва про реєстрацію та номерних знаків, зняти з обліку транспортний засіб з видачею облікової картки та номерних знаків для разових поїздок;
  • отримати тимчасовий реєстраційний талона на право керування транспортним засобом;
  • перезакріпити  індивідуальний номерний знак, а також виготовити  макети індивідуальних номерних знаків транспортних засобів, які виготовляються на замовлення власників транспортних засобів, з видачею таких НЗ;
  • отримати свідоцтво про реєстрацію колісних транспортних засобів для виїзду за кордон;
  • обміняти посвідчення водія (без складання іспитів);
  • отримати нове посвідчення водія замість втраченого або викраденого.

Це вже сьоме узгоджене рішення про співпрацю, яке підписав регіональний сервісний центр МВС з органами місцевого самоврядування. Невдовзі адміністративні послуги, що належать до компетенції МВС, стануть доступними не лише в центрі надання адмінпослуг Сарненської міської ради, а й у ЦНАПах Корця, Вараша, Дубна, Радивилова та Козина.

Завдяки такій співпраці отримання найпопулярніших послуг сервісних центрів МВС стає ще доступнішим.

Нагадаємо, що із січня цього року, в рамках співпраці регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Рівненській області та центру надання адміністративних послуг Рівненської міської ради, громадяни у ЦНАПі отримують послуги сервісних центрів МВС. Лише протягом І півріччя 2022 року  рівненський ЦНАП здійснив 64 операції з реєстрації транспортних засобів та 508 операцій з обміну посвідчення водія. Зазначимо, що ЦНАП в м. Рівне перший в області, який надає послуги сервісних центрів МВС та розташований за адресою: м. Рівне, Майдан Просвіти. 1.