fbpx

Збірну Росії не допускають до Чемпіонату світу з футболу

Діліться інформацією з друзями:

Збірній Росії заборонили брати участь у чемпіонаті світу-2022 з футболу, про це повідомив Катарський спортивний телеканал BeIN Sports 5. За даними джерела, Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) повідомило Російський футбольний союз про те, що збірна Росії не зможе виступити на світовій першості в Катарі. Про це повідомляє УНІАН.

Глава Російського антидопінгового агентства Юрій Ганус прокоментував інформацію про відсторонення сайту Sport24.ru:

“Поки складно це коментувати. Раніше про це говорилося. Проходила інформація, що якщо судом будуть закріплені санкції WADA від 9 грудня, то у відбірному турнірі збірна Росії зможе взяти участь під своїм прапором, але не зможе у фінальній частині. Але я б зараз не поспішав, давайте почекаємо. Це болюча тема.”.

У прес-службі РФС “Спорт-Експресу” заявили, що не отримували повідомлень від WADA: “Ми не отримували жодних повідомлень від WADA про статус нашої збірної на чемпіонаті світу 2022 року”.



Нагадаємо, в грудні WADA відсторонило Росію від участі у всіх міжнародних змаганнях на чотири роки в зв’язку з маніпуляціями з даними Московської антидопінгової лабораторії. 

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»