fbpx

Завтра в Рівному “Фінал чотирьох”

Діліться інформацією з друзями:

Непересічна спортивна подія відбудеться у цей вікенд у Рівному – наше місто приймає «Фінал чотирьох» Кубка України з баскетболу серед жінок.

За Кубок України змагатиметься четвірка команд, яка пройшла відбіркові змагання. Це столичні «Київ-Баскет» та «НУБІП України», бердянська «Чайка-ДЮСШ» та наша БК «Рівне»-ОШВСМ.

Усі матчі відбудуться в Спорткомплексі ДЮСШ №4, у суботу 1 лютого команди зіграють два півфінали. О 14:30 на майданчик вийдуть «Київ-Баскет» та «Чайка ДЮСШ», а о 18:00 БК «Рівне» зіграє з «НУБІП України». У неділю, 2 лютого о 14:00 переможці півфіналів зіграють головний матч турніру – ФІНАЛ, в якому і визначиться володар Кубку України.

Зазначимо, що квитки продаються не на кожен матч, а на ігровий день, тобто, у суботу, за одним квитком можна буде відвідати відразу два півфінали. Наразі квитки на матчі можна придбати лише через інтернет, за цим посиланням: ? https://rv.kontramarka.ua/uk/sport ? безпосередньо в касі Спорткомплексу квитки реалізовуватимуться з 13:00 суботи 1 лютого. Рекомендуємо уболівальникам не зволікати, адже ажіотаж навколо квитків на «Головну баскетбольну подію року в нашому місті» чималий. Вже майже повністю розкуплені квитки на центральні трибуни на обидва ігрові дні.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»