fbpx
На Рівненщині стартував «Олімпійський урок»

На Рівненщині стартував «Олімпійський урок»

Діліться інформацією з друзями:

«Всеукраїнський олімпійський урок» розпочав цьогоріч свою ходу в області з Рівненської гімназії № 16. Цей заклад був вибраний не випадково, адже він входить до всеукраїнської мережі шкіл олімпійської освіти.

З вітальним словом до учасників звернувся Микола Петренчук – голова Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області, директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Він ознайомив присутніх із ідеєю проведення таких заходів, програмою сьогоднішньої зустрічі, побажав позитивних вражень та емоцій.

Про це повідомляє пресслужба “Спорт для всіх”.

А далі на дітей, що вже сформувались в команди, очікувала основна та улюблена частина заходу – спортивні  естафети. Чотири колективи демонстрували свої вміння вправлятися з різним спортивним інвентарем. Зрештою, на майданчику закипіла справжня спортивна боротьба, після якої було визначено найкращі команди. Зокрема, перемогу святкувала команда «Верес».

Але, перед оголошенням підсумків та переможців, у кожного, хто відвідав «Олімпійський урок», була можливість випробувати себе ще й в інтелектуальному конкурсі на спортивну тематику. Питання вікторини стосувалися літніх Олімпійських ігор 2024 року та різних видів спорту. За кожну правильну відповідь учасники отримали брендовану олімпійську сувенірну атрибутику.

Нагадаємо, що «Всеукраїнський олімпійський урок» проходитимуть в навчальних закладах  Рівненщини протягом вересня та жовтня. Таким чином, діти зможуть отримати нові знання спортивної тематики, долучитися до активного дозвілля та насолодитися миттєвостями спортивного суперництва. Організацію заходу забезпечує Відділення НОК України в Рівненській області за участю комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Читайте також: Чемпіонкою світу з акватлону стала спортсменка з Рівного