fbpx

Вольова перемога рівненських футболістів

Діліться інформацією з друзями:

6 жовтня у матчі 5 туру чемпіонату України з футболу рівненський “Верес” у Млинові приймав кременчуцький “Кремінь”.

Гості, яких очолює один з найвідоміших гравців столичного «Динамо» у 90-ті роки Олександр Головко, першими відкрили рахунок. На 23-ій хвилині Станіслав Куліш, який кілька років назад успішно грав за «Верес», виявився найспритнішим біля воріт свого колишнього клубу – і вже попереду гості. Та на останній хвилині першого тайму рахунок на табло став нічийним – 1:1. Пенальті чітко реалізував Михайло Сергійчук.
Після відпочинку рівняни продовжували атакувати і таки зуміли ще раз забити. На 61-ій хвилині господарі розіграли кутовий і Роман Гончаренко переправив м’яча у сітку воріт суперника.

Після того рахунок не змінився – 2:1 на користь рівнян. І зараз “Верес” наблизився до лідируючої трійки – сім очок після чотирьох матчів.

У неділю, 11 жовтня, рівняни гратимуть у Дніпрі з новачком першої ліги, командою «ВПК-Агро» з села Шевченківка. У її складі, зокрема грає ще один екс-«вересівець» – Олександр Логінов.

Післяматчевий коментар головного тренера «Вереса» Юрія Вірта: 

– Найголовніше – здобули три очки. Це дуже важливо. Хочемо рухатися вгору турнірною таблицею. Важка гра. Необов’язковий пропущений гол нас дещо шокував. Перша ж хороша атака «Кременя» призвела до голу. Але ми продовжували гнути свою лінію. І, думаю, було б несправедливо, якби ми пішли на перерву, програючи. 

В другому таймі вилучення вплинуло на гру. Думаю, фол справедливий. Зубков багато фолив і міг залишити поле ще до перерви.

Кінцівка гри вийшла нервовою. Я не задоволений діями футболістів, які вийшли на заміну. Вони послабили гру. 

Нам треба працювати над реалізацією своїх моментів, аби не доводити матчі до таких нервових кінцівок. Але, найголовніше, що в нас є моменти. Можу подякувати команді. Проявили характер, футболісти розуміють, що ми вимагаємо. Це радує.