fbpx

Ветерани Рівненської атомної станції заради ЗСУ вийшли на футбольне поле

Діліться інформацією з друзями:

Працівники РАЕС вкотре доводять, що сприяти перемозі над ворогом можна будь-яким способом.

6-7 серпня у Львівській області відбувся благодійний футбольний турнір на підтримку Збройних Сил України «LVIV FOOTBALL CUP», одним із учасників якого стала команда ветеранів РАЕС. Захід проходив у місті Винники на базі ФК «Рух» – однієї з найкращих футбольних академій Східної Європи.

Основна мета спортивного заходу – збір коштів на підтримку 24-ї стрілецької роти Національної гвардії України. У благодійному турнірі взяли участь 8 команд із Львівської, Тернопільської, Одеської, Рівненської та Волинської областей. Основна вимога організаторів до складу команд – вік 40+. Кожна футбольна команда зробила свій благодійний внесок у розмірі 7 тис. грн. Первинна профспілкова організація Рівненської АЕС підтримала ініціативу працівників долучитися до благодійної акції та взяла на себе частину витрат колективу.

Змагання проходили в груповому порядку протягом двох ігрових днів. За результатами всіх матчів команда РАЕС змогла посісти ІІІ місце у турнірі «LVIV FOOTBALL CUP» у Вищій лізі. Персональну нагороду «Кращий гравець» отримав воротар команди «РАЕС» працівник служби експлуатації будівель і споруд РАЕС Віталій Бедик.

«Основною метою участі в турнірі було бажання допомогти хлопцям, які нас захищають. Зараз кожен з нас повинен зробити все, що в його можливостях, щоб допомогти Збройним силам. Всі ми регулярно робимо значні фінансові внески, але це не менш важливо брати участь у благодійних акціях. Таким чином ми можемо допомогти армії, підтримати моральний дух людей та популяризувати спорт. Рівень організації футбольного турніру, учасником якого нам пощастило бути, вражає .Це справді європейський підхід до спортивних змагань, у якому місце в турнірній таблиці зовсім не важливо, головне – участь», – зазначив Віталій.

Варто зазначити, що склад команд-учасниць був справді зірковим. Майже в кожній з них змагалися відомі професійні футболісти, в минулому – гравці збірної України: Тарас Михалик, Василь Сачко, Сергій Піддубний, Костянтин Деревльов та інші.

Віримо, що кожен щоденний внесок небайдужих українців принесе нам якнайшвидшу довгоочікувану Перемогу, а зібрані кошти врятують не одне життя.

Олена Блищик