fbpx

“Верес” зазнав поразки в контрольному поєдинку від “Карпат”

Діліться інформацією з друзями:

У контрольному матчі Рівненський Верес програв першоліговим львівським Карпатам. Поєдинок, який відбувся на стадіоні Україна у понеділок, 17 липня, був проведений у закритому режимі на прохання команди господарів.

Єдиний м’яч рівнян у ворота львів’ян провів один із бразильців, які зараз перебувають у таборі команди на перегляді.

Проте господарі поля змогли двічі вразити ворота вересівців. Таким чином, “Карпати” перемогли “Верес” з рахунком 2:1.

У рамках підготовки до нового сезону Верес зіграє ще один спаринг-матч післязавтра, 19-го липня. Кривбас із Криворіжжя стане суперником рівнян. Змагання відбудеться в Ужгороді.

Сергій Лавриненко, головний тренер рівненського Вереса, підсумував контрольний матч з львівськими Карпатами.

Перший тайм пройшов на високих швидкостях. Обидві команди демонстрували високий темп гри. Могли забивати і ми, і суперник. Карпати – хороша команда. Дуже швидкісна, з якісним підбором виконавців.
Ми сьогодні фактично годину провели на полі основним складом. Діями команди упродовж цього ігрового відрізку я задоволений. Але ми програли – звісно, це негативний результат.
Помилки, які призвели до забитих м‘ячів – суто індивідуальні. Ніхто від цього не застрахований. Це рівень гравців. Щоб не припускатися таких помилок – потрібно самовдосконалюватися.
Загалом, я задоволений ставленням команди до роботи, рівнем фізичних кондицій гравців. Ми створювали моменти. Рахунок міг бути – 2:2, або 3:3.

Читайте також: Мер Рівного розповів чому горіло сміттєзвалище біля міста