fbpx
Київське “Динамо” гратиме з Рівненським “Вересом”

Київське “Динамо” гратиме з Рівненським “Вересом”

Діліться інформацією з друзями:

«Верес» у Рівному приймає київське «Динамо» сьогодні, 9 серпня.

Про те, що «Верес» у Рівному приймає київське «Динамо» повідомляється на сторінці клубу.

На стадіоні Авангард у Рівному Верес сьогодні, 9 серпня, зіграє другий поспіль домашній поєдинок чемпіонату Української Прем’єр-ліги нового сезону.

Суперником рівненського клубу стане шістнадцятиразовий чемпіон України – київське Динамо.

Верес – Динамо

09 серпня 2024 року, Рівне, стадіон Авангард, 18:00

Арбітр: Олександр Омельченко (Слов’янськ). Асистенти: Олексій Миронов (Полтава) та Максим Чертоляс (Херсон). Четвертий арбітр: Назарій Дьордь (Ужгород).

Арбітр VAR: Микола Балакін (Київська обл.). Асистент арбітра VAR: Олександр Беркут (Суми). Спостерігач арбітражу VAR: Леонід Ярмолинський (Київська обл.).

У минулому сезоні Верес відібрав очки у Динамо на своєму полі. Та нічия тоді стала першим очком команди, здобутим під керівництвом Олега Шандрука. А для самого тренера – першим на рівні УПЛ у кар’єрі.

Також стало відомо, що бразильський вінгер Луан підписав контракт з «Вересом». Він гратиме за рівненський клуб до кінця сезону на правах оренди. Рівняни матимуть право першочергового викупу гравця.

  • Три села перейменували на Рівненщині
    На Рівненщині, у Дубенському районі, декомунізували та дерусифікували три села. 19 вересня Верховна Рада України підтримала пропозиції органів місцевого самоврядування та рекомендації Український інститут національної пам’яті, а також Національної комісії зі стандартів державної мови щодо перейменування окремих населених пунктів, назви…

Читайте також: «Верес» починає чемпіонат з нічиєї на мокрому газоні