fbpx
Рівненський «Верес» програє «Шахтарю» і вибуває з Кубка України

«Верес» програє «Шахтарю» і вибуває з Кубка України

Діліться інформацією з друзями:

Сьогодні, 26 вересня, рівненський «Верес» в 1/8 фіналу Кубка України протистояв чемпіонам країни – донецькому «Шахтарю». Зрозуміло, що мало хто вірив в удачу рівнян – букмекерські контори ставили на виграш «Вереса» лічені відсотки, тоді як на перемогу «Шахтаря» – вісімдесят і більше.

Тим не менше, команда Сергія Лавриненка на рівних протистояла фавориту зустрічі більше години.

«Шахтар» багато контролював м’яч, проводячи більше часу на половині господарів. А ті, в свою чергу, намагалися контратакувати. Але ні в перших, ні в других  до гола не доходило, хоча шанси були.

Варто згадати ситуацію, коли четверо футболістів «Вереса» виходили проти трьох суперників, але бразилець Яго віддав занадто сильну передачу на хід Владиславу Шараю… Зрозуміло, у «гірників» було більше гострих моментів, але надійно грав наш воротар Богдан Когут.

У перерві наставник «Шахтаря» Патрік ван Леувен підсилив атакувальну лінію Олександром Зубковим і Данилом Сіканом. І це дало свої результати. Дуже скоро «Шахтар» забив – двічі упродовж трьох хвилин.

Спочатку Артем Бондаренко вивів Олексія Кащука практично сам на сам із Богданом Когутом і той не схибив – 0:1. А через кілька хвилин вже сам Бондаренко влучно пробив над Богданом Когутом. І це вже 0:2.

До фінального свистка залишалося ще 25 хвилин, протягом яких рівняни намагалися забити хоча б гол престижу. Та ударам «вересівців» бракувало точності.

А крапку у грі поставили гості. Після помилки захисту «Вереса» м’яча підхопив Данило Сікану, після прострілу якого відзначився Олег Очеретько.

«Верес» вибуває з боротьби за Кубок України і тепер може зосередитися на чемпіонаті, де справи у нього йдуть не краще. І в суботу він приймає новачка прем’єр-ліги – черкаський ЛНЗ.

Читайте також: Євросоюз назвав соцмережу X найбільшим джерелом російської дезінформації