fbpx

«Верес» перервав безпрограшну серію матчів

Діліться інформацією з друзями:

У черговому матчі першої ліги України рівненський «Верес» перервав свою безпрограшну серію з семи матчів, поступившись в Охтирці «Альянсу» з Липової Долини.

А початок зустрічі не віщував рівнянам неприємностей. Вони впевнено діяли на полі стадіону «Нафтовик» і доволі швидко забили гол. На 10-ій хвилині відзначився наполегливий Геннадій Пасіч. І надалі гості диктували свої умови господарям, однак в завершальних  стадіях атаки «вересівцям» не вистачало влучності.

Після відпочинку події на полі почали розвиватися в іншому ключі. Поступово гравці «!Альянса» почали все впевненіше переходити на «рівненську» половину поля і створювати гострі моменти біля воріт суперника.  І на 52-ій хвилині м’яч після розіграшу стандарту влетів у сітку воріт «Вереса». Відзначився Сергій Загинайлов , який випередив рівненських захисників і відправив м’яч у сітку.

Пропущений гол активізував гостей, однак їхні атаки захлиналися на підступах до штрафного майданчика «Альянсу».  А гравці команди з Липової Долини  нарощували свій тиск на ворота Богдана Когута. І коли до фінального свистка залишалося зовсім небагато, господарі таки досягли бажаного – красивий гол забив все той же Загинайлов. За час, що залишався до фінального свистка, рівняни спробували відігратися, однак безуспішно.

Ця поразка (1:2) відкинула «Верес» аж на сьоме місце, адже інші конкуренти виграли свої матчі – І «Волинь», і «Металіст 1925», і «Агробізнес», і «Миколаїв».  

Саме з «Волинню» рівняни і гратимуть наступний поєдинок, запланований              15 листопада у Млинові. Але свої корективи може внести пандемія.