fbpx

Велоспільнота Рівненщини взяла участь в міжнародному проєкті

Діліться інформацією з друзями:

Цьогоріч Рівненщина традиційно взяла участь в міжнародному проєкті «30 Days of Biking» («30 днів на велосипеді»).

Плануючи захід, її організатори, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України та магазину-майстерні «RIVELO», бачили дещо інший формат проведення. Війна внесла свої корективи…Але активна велоспільнота області вирішила не відмовлятись від участі та використати можливість донести світу свою громадянську позицію щодо вторгнення росії в Україну і на підтримку Збройних сил України. 

Протягом місяця багаточисельна команда, а для участі зареєструвалось понад 120 велосипедистів, здійснювала поїздки та розміщувала свої фото із спеціальними картками на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» у Фейсбук з хештегами  #stoprussianaggression #30DaysofBiking #30DaysofBikingRivneregion

 Безліч жовто блакитних карточок учасників заповнили соцмережу! Дорослі та діти, колективами та сім’ями долучились до цього інформаційного спротиву. А на завершення, 30 квітня,  в громадах сіл, селищ та міст пройшов обласний флешмоб. Демидівка, Головин, Бабин, Томахів, Повча, Кам’яне-Случанське, Рівне  та інші громади об’єднались заради ідеї миру в Україні.  Учасники акції, взявши із собою національну символіку, картки з хештегом #stoprussianaggression проїхались вулицями своїх населених пунктів, демонструючи єдність та незламність духу українців!

По завершенню проєкту «30 Days of Biking» всі зареєстровані учасники отримають іменні сертифікати про участь у міжнародній акції. Вони дають право скористатись знижкою магазину-майстерні «RIVELO»: тим, хто взяв участь в проєкті понад  15 днів – 15%, іншим – 10%. Дякуємо всім за активність! Тримаймося! Вже близько Перемога України!