fbpx
кугфу рівне

В школу Кунфу у Рівному запрошують і дорослих і дітей

Діліться інформацією з друзями:

В Школу Кунфу у Рівному проходить Зимовий набір 2024 !

У Рівному в Школу Кунфу запрошують та чекають на заняттях дітей, юнаків та дорослих!

Ушу та Кунфу для усіх — це спорт, культура та мистецтво! У Рівному запрошують у школу Кунфу всіх охочих незалежно від віку.

Традиційні китайські школи бойових мистецтв, часто вивчають бойові мистецтва не лише як засіб самозахисту або тренування розуму, але і як систему етики. Мораль вчинків стосується відносин між людьми; мораль розуму належить до розвитку внутрішньої гармонії між емоціями, розумом та мудрістю.

Кунфу дослівно перекладається – «майстерність».

Ушу/Кунфу це унікальний китайський стиль бойових мистецтв, який є одним із самих древніх видів єдиноборств. Тут поєднуються вправи як для розвитку тіла, так і для укріплення духу. Протягом своєї довгої історії кунфу розвивалося як унікальне поєднання фізичних вправ, виду самооборони та мистецтва.

Кунфу налічує сотні різноманітних стилів. Завдяки їх розмаїттю, кунфу можна займатися майже у будь-якому віці – у ранньому дитинстві, або, навіть, у літньому віці. Крім того, стилі кунфу містять вправи як зі зброєю, так і без неї.

Голова Рівненського обласного осередку “Української федерації ушу” Віталій Лосік понад 20 років викладає та практикує Ушу/Кунфу. Має значну кількість досягнень, як і його вихованці та запрошує на свої заняття.

Читайте також: У Рівному будуть робити трансплантацію серця

  • Яскраву вишиванку показав знаменитий німецький дизайнер (ФОТО)
    Німецький дизайнер і стиліст Франк Пітер Вайлд показав іще один яскравий образ на знак солідарності з українцями. Від самого початку повномасштабної війни Франк підтримує Україну й українців. Допомагав українським біженцям, які втекли від російської агресії в Берлін.