fbpx

В Луцьку перед стартом Суперліги відбувся баскетбольний турнір

Діліться інформацією з друзями:

Баскетбольний клуб «Рівне» перед стартом у чоловічій Суперлізі взяв участь у традиційному передсезонному турнірі у Луцьку пам’яті Олексія Веремійчика.

Суперниками рівнян були «Прометей” із Слобожанського, «Київ Баскет» та господарі майданчика «Старий Луцьк Університет».

Перших два поєдинки рівняни програли «Прометею» 95:100 та «Київ-Баскету» 78:84. А в заключній грі перемогли лучан 76:66. І зайняли третє місце у цьому турнірі.

А вже шостого жовтня рівняни стартують у Суперлізі. Тур відбудеться в Івано-Франківську, суперниками рівнян будуть «Черкаські мавпи», «Київ Баскет» і «Старий Луцьк Університет».

Нагородження переможців та кращих гравців турніру традиційно проводила донька Олексія Веремійчика – Аліса. До слова, вона отримала спеціальну відзнаку організаторів – звання «Супер MVP».

Найкращим захисником турніру визнали Даню Кінгсбі з «Київ-Баскета», нападником – Дениса Клевзуника з «Прометея», а центровим – Олександра Шепелєва з Рівного. Звання MVP отримав баскетболіст з “Прометея” Ігор Клімов.

Читайте також: Проєкт «єРобота» допоміг стоматологині з Рівненщини здійснити мрію

  • У Рівному ВПО випікали паски до Великодня
    Мами з дітками, які через війну залишити рідні домівки й оселилися на Рівненщині, взяли участь у великодньому майстер-класі. Його, спільно з партнерами – представниками соціально відповідального бізнесу, організували фахівці КЗ “Денний центр соціально – психологічної допомоги” РОР. Цей комунальний заклад…