fbpx

В громаді на Рівненщині відбулося свято спорту

Діліться інформацією з друзями:

Працівники обласного центру фізичного здоров’я населення Рівненської обласної ради «Спорт для всіх» завітали до Привілейної територіальної громади, щоб провести фестиваль здорового способу життя для місцевих школярів.

А передумовою такого візиту стала активна участь громади у конкурсі «Кращі активні парки» Рівненської області у реалізації соціального проекту «Активні парки – локації здорової України» та заслужена перемога в ньому.

Під час урочистого відкриття заходу, який проходив у спортивному залі місцевої школи, гості привітали учасників зі спортивним святом та вручили кубок переможця, диплом і призи представнику громади Інні Якимюк, начальнику відділу освіти та соціально-культурної сфери Привільненської ТГ та за ІІІ місце у грудні координатору проєкту в громаді Вадиму Здолбіцькому. В свою чергу Інна Олександрівна подякувала організаторам та запевнила присутніх про всіляку підтримку розвитку фізичної культури та спорту на території громади.

Після цього на спортивному майданчику завирували спортивні баталії. Заздалегідь сформовані команди юних спортсменів, які ретельно  підготувалися до проведення спортивного заходу, перетворили його на справжнє свято. Організаторами було запропоновано учням спортивну програму фестивалю, до якої входили різноманітні командні естафети. Змагання видалися захоплюючими і веселими, як для учасників, так і для вболівальників.

На завершення переможці та призери були нагороджені дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України у Рівненській області.

Спорт для всіх Рвненщини