fbpx

«Ураган» у півфіналі лідирує у серії до трьох перемог

Діліться інформацією з друзями:

І другій гостьовій грі півфіналу Екстраліги рівненські футзалісти поступилися «Урагану».

Хоча певний час навіть рівняни навіть лідирували у рахунку. Нагадаємо, що у суботу у перші грі “Кардинал-Рівнестандарт” поступився 1:4.

Рівняни пропустили на сорок п‘ятій секунді гри – забив екс-«кардиналівець» Артем Фаренюк – 1:0. Втім, «Кардинал Рівнестандарт» швидко відігрався – зусиллями Михайла Волянюка, який «пробив» досвідченого голкіпера господарів Юрія Савенка – 1:1.

Ще через кілька хвилин рівняни вийшли у лідери. Володимир Кручок біля своїх воріт заволодів мячем, пройшов увесь майданчик і влучно пробив – і вже ми попереду, 2:1.

Але «Ураган» швидко вирівняв становище – знову відзначився Артем Фаренюк, а перед перервою наш голкіпер Ілля Бакінський не впорався з ударом Назара Шведа – 3:2 на користь господарів.

Після відпочинку Олександр Бондар з кутового удару знову зрівняв рахунок. Але надалі забивав ише «Ураган» – Ігор Корсун і Микола Микитюк встановили остаточний підсумок гри – 5:3. Хоча до фінального свистка залишалося бльше восьми хвилин рівняни змінити ситуацію не змогли.

Отож, «Ураган» сповна використав перевагу власного майданчика і лідирує у серії до трьох перемог – 2:0. Третя гра відбудеться у Рівному 13 травня. Нам поступатися не можна!

Читайте також: Завдяки програмі єРобота жителі Рівненщини розвивають бізнес