fbpx

Удар “вересівця” вирішив долю поєдинку в Рівному

Діліться інформацією з друзями:

Долю домашнього поєдинку рівненського «Вереса» з ковалівським «Колосом» вирішив один влучний удар. На жаль, цей удар прийшовся у ворота рівнян…

Перед звітним матчем суперників розділяли шість очок, до того ж сьогоднішні гості зазнали поспіль три поразки. Тим не менше, «аграрії» все-таки значно вище у турнірній таблиці, хоча клас обох команд не надто відрізняється. Хіба що досвідченіших гравців (читай – вікових) у «Колоса» значно більше – наприклад, екс-«вересівцю» Вадиму Мільку 36 років, не набагато молодші Володимир Лисенко і Андрій Богданов (екс-«динамівці»), Сергій Болбат (екс-«гірник»). Цей перелік можна було б продовжувати.

Тому на рівнян очікував непростий матч. І вже початок гри став для господарів, неначе черпак льодяної води на голову. На 8-ій хвилині рівняни вкрай безтолково (не побоюся цього слова) зіграли біля своїх воріт і поплатилися за це. М’яч після черги помилок захисників «Вереса» підхопив півзахисник «Колоса» Владислав Велетень, в оточенні кількох суперників зумів виконати прострільну передачу до воріт рівнян, якою скористався  … наш Денис Балан. Проти його удару по своїх воротах (зрозуміло, це була «зрізка») воротар рівнян Богдан Когут виявився безсилим – 0:1.

Після голу оговтатися рівнянам було непросто. Проте до перерви вони таки змогли організувати атакуючу гру. І навіть створили кілька гострих, але безрезультатних  моментів біля воріт «Колоса».

Після відпочинку «Верес» продовжував володіти перевагою, натомість «Колос» вибрав тактику вичікування, віддаючи перевагу надійній грі у захисті. Тому гра так і закінчилася – 1:0 на користь гостей.

«Верес» зазнав тринадцятої поразки у чемпіонаті прем’єр-ліги і посідає 13 місце у турнірній таблиці.

У неділю, 14  травня, рівняни приймають харківський «Металіст 1925».

Читайте також: Суд Берліна заборонив російські прапори на 9 травня