fbpx

Учні шкіл Рівненщини мають можливість зустрітися з відомими спортсменами

Діліться інформацією з друзями:

На Рівненщини продовжується 10 сезон спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона» в освітніх закладах області . Учні шкіл мають можливість зустрітися з відомими спортсменами завдяки ініціативі «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки відділення НОК України в Рівненській області.

Цього разу гості завітали до учнів Котівського ліцею, що в с. Нова Українка Олександрійської територіальної громади. На зустріч з майстром спорту України з легкої атлетики Романюком Дмитром та Долгушиним Романом в спортивному залі зібрались старшокласники школи.

Традиційно, захід розпочався з визначення переможців конкурсу малюнків на спортивну тематику, який пройшов в навчальному закладі напередодні. Нагородження авторів найкращих малюнків продовжилось розповіддю Романа та Дмитра про свій шлях у спорт, захоплення легкою атлетикою та бігом на 400 м з бар’єрами, участю у різноманітних змаганнях. Діти мали нагоду поспілкуватися зі спортсменами, задати питання щодо особливостей тренувань, про плани на майбутнє та хоббі.

Задовольнивши цікавість школярів, атлети провели традиційну активну частину – інтенсивну розминку. Далі учасники могли випробувати себе у вікторині на спортивну тематику, де за правильну відповідь юні інтелектуали отримували олімпійські сувеніри. Завершився захід традиційною фотосесією з гостями.

Організатори вручили нагороди Олександру Гуцу, Олександрійському сільському голові, за ІІ місце громади у обласному етапі Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спорт для всіх у парках і скверах».

Пресслужба “Спорт для всіх Рівненщини”: