fbpx

У захоплюючому поєдинку “Вересу” не вдалося реалізувати шанси

Діліться інформацією з друзями:

Рівненський «Верес» у черговому поєдинку чемпіонату української прем’єр-ліги сьогодні приймав на своєму полі команду ФК «Олександрія» Команду, яка, наразі, посідає п’яте місце в турнірній таблиці, але демонструє чимало нічийних результатів.

Ось і сьогодні перші декілька хвилин гості опустилися в захист, а вересівці почали атакувати. Вони створили кілька моментів, однак рахунок в одній з контратак відкрили саме гості. Капітан команди Кирило Ковалець пробив по воротах «Вереса», м’яч зрикошетив від когось з захисників і спокійно полетів у сітку воріт – 1:0.

Забитий гол дал впевненості олександрійцям і вони продемонстрували справжню карусель біля воріт рівненського клубу. І знову добилися успіху. Гол не відпорним ударом, з кута воротарського майданчика забив Дмитро Михайленко – 2:0 – 17 хвилина. Що може бути гірше? А виявляється, пропущені голи лише додали впевненості рівнянам у своїх силах і потроху вони перехопили ініціативу. Гра активізувалася і в один з моментів Дмитро Кльоц з вигідної позиції забив красивий гол – 2:1. Таким рахунком і закінчилася перша половина зустрічі.

А другий тайм повністю був на стороні поля гостей, верісівці багато комбінували, гостро атакували і врешті забили один гол. Відзначився захисник Семен Вовченко, який зумів пробити мимо захисників і воротаря Микити Шевченка – 2:2.

Рівняни і надалі продовжили насідати на ворота «Олександрії», створили не один гострий момент, але м’яч вперто не шов у площину воріт. А коли він і потрапляв то ставав здобиччю воротаря гостей.

Один з найвигідніших моментів рівняни не використали за кілька хвилин, коли вони в чотирьох викотилися на одного захисника «Олександрії» та воротаря. Однак так не вміло розпорядилися м’ячем, що його перехопили захисники суперника.

2:2 – бойова нічия, за яку гравцям «Вереса» не буде соромно. Тому наставник Юрій Вірт на пресконференція роздавав дифірамби своїм підопічним за другий тайм. І сказав, що єдиний мінус те що не вдається реалізувати моменти які команда створює. Натомість наставник «Олександрії» Олександр Ротань виявився небагатослівним зазначивши, що його футболістам потрібно поважати і свій клуб і його, як тренера і його помічників.

У четвер, 25 травня, відбудуться заключні матчі 28-го туру, а поки що рівняни піднялися на одну сходинку вверх. Одначе всі інші команди, які знаходяться нижче «Вереса» завтра грають свої матчі і можливе переміщення їх в гору.

У понеділок рівняни грають з київським «Динамо», яке пробує зачепитися за третє місце, хоча шанси дуже і дуже малі. Сьогодні лідер чемпіонату донецький Шахтар розгромив луганську «Зорю» – 3:0 і практично відчепив її від боротьби за золото.

І «Дніпро-1», яке зараз перебуває на другій сходинці турнірної таблиці також зазнав несподіваної поразки від полтавської «Ворскли» – 1:2. Отож, боротьба загострюється як у верхній частині таблиці – за друге-третє місця, так і в нижній – за право залишитися у Прем’єр-лізі.

Читайте також: Вбитого росіянами письменника нагородили посмертно