fbpx

У Рівному стартує відкритий чемпіонат з кікбоксингу Wako “Rivne Open Cup”

Діліться інформацією з друзями:

22 жовтня о 12:00 в приміщенні спортивного клубу «Легіон» (м. Рівне. Вулиця Петра Могили, 28, другий поверх) відбудеться офіційна презентація Відкритого чемпіонату з кікбоксингу WAKO “RIVNE OPEN CUP”, приуроченого до дня створення Територіальної оборони Збройних сил України.

У змаганнях візьмуть участь спортсмени з Києва та Київської області, міст Західної України. Очікується на присутність близько 200 учасників.

Партнером змагань вже традиційно виступила громадська організація «Рівне Разом».

«Багато років поспіль секретар Рівнеради Віктор Шакирзян та голова громадської організації «Рівне Разом» Світлана Марчук підтримують талановиту молодь у нашому місті: відправляють на змагання різних рівнів. Приємно, що між нами та командою «Рівне Разом» завжди є діалог. Спільно ми розробляємо подальші ідеї з розвитку спортивної інфраструктури у нашому місті та шукаємо інструменти для їх досягнення. Так, щороку нам вдається зміцнювати матеріально-технічну базу кікбоксингу в ДЮСШ Рівного, створювати нові робочі місця і залучати молодих тренерів до нашої діяльності», – розповів керівник рівненської федерації з кікбоксингу Роман Кроль.

Окрім того, за словами Романа Кроля, за ці роки разом вдалося розвинути якісний суддівський корпус. Саме цей показник впливає як на рівень змагань, так і на їх популяризацію по всій Україні та за її межами. Сьогодні з гордістю констатуємо – ми можемо пишатися нашими суддями: національних категорій, і навіть міжнародною категорією.

Нагадаємо, Рівненська федерація кікбоксингу ВАКО – один з найуспішніших проектів у нашому місті. Учасники федерації маютьпрацюють аби достойно представити наше місто як осередок спортивної слави та високих досягнень. Чемпіони різних світових стартів сьогодні живуть та тренуються саме в нашому місті. Їх можна буде побачити вже цими вихідними і на рівненському кікбокcерському ринзі. Це привертає увагу колег з інших областей. Тому «WAKO RIVNE» завжди робить змагання відкритими. До слова, сьогодні керівник рівненської федерації з кікбоксингу Роман Кроль (на фото) разом з мільйонами українців «одягнув піксель» та стоїть на захисті нашої Держави. Втім, турбота про майбутнє молоді України – один із пріоритетних напрямів для Романа і у воєнний час, адже чимало батьків юних спортсменів сьогодні проходять службу в підрозділах ЗСУ та ТрО. І хочеться, аби вони були спокійними та знали – їхні діти під наглядом і продовжують займатись спортом.