fbpx

У “Рівнестандарту” срібло Чемпіонату України з футзалу

Діліться інформацією з друзями:

Команда “Рівнестандарт” виборола срібні медалі Чемпіонату України з футзалу серед ветеранів у віковій категорії 50+. Заключний, фінальний етап змагань відбувся в Одесі. У вирішальному, четвертому турі команда провела чотири матчі, у трьох з них здобула перемоги з однаковим рахунком 3:2, і в одному поступилася майбутньому чемпіону – 0:2.

Стартову гру проти “Локомотив” (Лиман) рівняни розпочали більш ніж переконливо, і завдяки голам Олександра Григоровича та дублю Сергія Щубака вели 3:0. В середині другого тайму суперники скоротили відставання до мінімуму, але “Рівнестандарт” втримав переможний результат. Повідомляє пресслужба команди.

В другому матчі турніру “Рівнестандарт” зустрічався з фаворитом Syngenta з Умані. Гра видалась дуже важкою, і, за словами учасника матчу Віталія Засморжука, суперник був набагато сильнішим, але рівняни “трималися”, традиційно дива в воротах творив Руслан Ястремський, декілька нагод створити сенсацію мали і рівненські футзалісти, але не щастило. Коли, здавалося, що матч так і завершиться “сухими” 0:0, уманці таки зуміли провести результативну атаку та відкрити рахунок в матчі на останній хвилині. Рівняни пішли у “ва-банк”, долучивши до атак воротаря, але фінальний штурм ні до чого не привів, натомість з фінальною сиреною м’яч залетів у порожні ворота нашої команди, у підсумку 0:2.



В третій грі “Рівнестандарт” зустрічався з “Лабіринтом” з Світловодська. Ця гра чимось нагадувала першу. Завдяки голам Андрія Федорчука, Олександра Григоровича та Віктора Зарудного, рахунок на табло був 3:0. І знову суперники зуміли повернути інтригу в матчі, але “Рівнестандарт” таки здобув чергову перемогу з рахунком 3:2.

Заключний матч турніру, хоч і завершився приємнимою та стабільною перемогою 3:2, але проходив не так як попередні. Команда поступалася 0:1, але, завдяки голам Віктора Зарудного, Сергія Щубака та Олександра Григоровича довела свою перевагу до 3:1. Під кінець матчу суперники забили ще один гол, але не більше.

Зазначимо, що Чемпіонат України з футзалу серед спортсменів старше п’ятдесяти років складався з трьох турів. Рівняни відіграли матчі у Полтаві, Львові та Одесі. Загалом же в змаганнях брали участь 11 команд, які були розділені на Вищу та Першу ліги. “Рівнестандарт”, як дебютант даного турніру виступав в нижчому дивізіоні, і в підсумку виборов срібні медалі Чемпіонату України серед команд першої ліги. В загальному ж заліку серед одинадцяти команд рівняни стали п’ятими.

За підсумками всього турніру Сергія Щубака визнано кращим гравцем команди, а Президент Віктор Зарудний з сімома голами став кращим бомбардиром “Рівнестандарту” в чемпіонаті. Натомість Руслан Ястремський отримав нагороду кращого воротаря Чемпіонату України.

Срібні медалі Чемпіонату України серед ветеранів в складі команди “Рівнестандарт” здобули: Руслан Ястремський, Віктор Зарудний, Віталій Засморжук, Віталій Шевчук, Андрій Федорчук, Сергій Щубак, Олександр Григорович, Олег Марков, Ігор Цибірьов, Юрій Баховський, Володимир Новак та Віктор Абрамович.

Фоторепортаж зі змагань в Одесі дивіться на Офіційній сторінці клубу  Футзальний клуб “Рівнестандарт ДЮСШ 4”

Нагадаємо, що в структурі Футзального клубу “Рівнестандарт”, крім команди найстарших ветеранів є ще колектив у віковій категорії 35+, які успішно виступають в Чемпіонаті Аматорської футзальної ліги Рівненщини та основна, доросла, команда, яка окрім міських та обласних турнірів вдало грає у Другій лізі Чемпіонату України та вже пробилася до чвертьфіналу змагань.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»