fbpx

У рівненсько-волинському дербі перемогла БК “Рівне”

Діліться інформацією з друзями:

Фантастичні змагання з захоплюючим сюжетом – це про чергові поєдинки рівненських і волинських баскетболістів, які відбулися вихідними у Рівному. Наша команда, БК «Рівне»-ОШВСМ, за гарячої підтримки своїх уболівальників, продовжила свій переможний шлях у чемпіонаті вищої ліги – 83:70 і 70:69. Вісім матчів – і вісім перемог, стовідсотково чудовий результат.

У першій зустрічі дебют краще вдався лучанам, які й виграли першу чверть – 23:18. Та в наступних двох відрізках часу рівняни зіграли результативніше і на заключну десятихвилинку вийшли лідерами – 63:48. Отож, попри всі намагання «Старого Луцька-Університета», волиняни змогли лише скоротити відставання. У нас лідерами за результативністю стали Євген Коровяков (21 пункт), Дмитро Тимощук (18) і Олександр Шепелев (14).

А ось у повторній зустрічі Більшість часу лідирували гості, які виграли першу (26:17) і третю чверті (21:13). Натомість, рівняни видали непогану другу десятихвилинку – 24:9. тому підсумок гри вирішувався в четвертій чверті, яку команди розпочали за рахунку 56:54 на користь гостей.

Тривалий час волиняни продовжували лідирувати, та все ж рівняни змогли вирвати перемогу. Гру «зробила» команда, а ось влучали у кошик суперників лише наші лідери – Шепелев (9 очок) та Тимощук (7). Саме Дмитро за секунду до фінального свистка холоднокровно реалізував два штрафних кидки. Кидок відчаю капітана гостей Едуарда Федчука був неточним…

Знову найрезультатившими стали Тимощук (20), Шепелев (12) та Коровяков (11).

Наступних вихідних БК «Рівне»-ОШВСМ гратиме у Южному з «Хіміком-2».

Микола ПІКУЛА