fbpx
У напруженому протистоянні рівненські баскетболістки перемогли одеситок

У напруженому протистоянні рівненські баскетболістки перемогли одеситок

Діліться інформацією з друзями:

Жіноча команда БК «Рівне-ОШВСМ» здобула свою першу перемогу у нинішньому чемпіонаті, вигравши в одеського «Інтерхіма» – 80:77.

Матч рівних суперників – так можна охарактеризувати цей поєдинок. Спочатку ініціативу захопили в свої руки одеситки, згодом вперед вийшли рівнянки, які й виграли першу чверть – 24:20.

В дебюті другої чверті господаркам вдався ривок 7:2, і на 13-ій хвилині їхня перевага склала вже 9 очок – 31:22. Та одеситки не здавалися і швидко ліквідували цей розрив. На велику перерву команди пішли за рахунку 39:36 на користь БК «Рівне-ОШВСМ».

Після відпочинку характер гри не змінився і все вирішувалося в ендшпілі. За півтори хвилини до фінального свистка рівнянки вигравали – 78:70, та три поспіль атаки «Інтерхіма» знову загострили ситуацію – 78:77. Але крапку в грі поставили капітан нашої команди Людмила Спиридонова, яка за кілька секукддо сирени реалізувала два штрафні кидки. А зворотня атака гостей захлинулася в захисних лавах господарок.

Владислава Кіба – 25 очок, Людмила Спиридонова – 15 + 15 підбирань, Олександра Тинщук – 12, Дарина Степанюк – 11, Анастасія Кучерьонок – 8, Євгенія Безкоровайна  – 7, Софія Корнійчук – 2, Ольга Павлюк – 0, Олександра Процікевіч – 0.

Сьогодні, 29 жовтня  – повторна гра.

Фото Романа Цупрука

Читайте також: Поліцейські оперативно звільнили дорогу на Рівненщині від поваленого дерева

  • У Рівному ВПО випікали паски до Великодня
    Мами з дітками, які через війну залишити рідні домівки й оселилися на Рівненщині, взяли участь у великодньому майстер-класі. Його, спільно з партнерами – представниками соціально відповідального бізнесу, організували фахівці КЗ “Денний центр соціально – психологічної допомоги” РОР. Цей комунальний заклад…