fbpx
спорт для всіх

У ліцеї на Рівненщині відбулася зустріч з майстром спорту України з пауерліфтингу

Діліться інформацією з друзями:

У Квітневському ліцеї на Рівненщині Варковицької сільської ради Дубенського району в рамках проєкту «Розминка від чемпіона», відбулася  зустріч з майстром спорту України з пауерліфтингу, переможцем всеукраїнських змагань Михайлом Марчуком.

«Розминка від чемпіона» – інвестиція в майбутнє. Захід розпочався із нагородження  закладу за перемогу в обласному конкурсі «Олімпійський куточок – 2023». А далі своє знайомство зі школярами спортсмен розпочав із відзначення найкращих шкільних художників. Адже, напередодні, діти взяли участь в конкурсі спортивного малюнку. Організатори відібрали три найкращих роботи, авторів яких нагородили сувенірами від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

Про це повідомляє пресслужба Спорт для всіх.

Зустріч продовжилась розповіддю Михайла про пауерліфтинг, особисті досягнення та участь у змаганнях. Спортсмен відповів на питання школярів та  провів для них традиційну «Олімпійську вікторину».

Далі відбулась активна частина заходу – розминка з відомим спортсменом та майстер клас. Кожен охочий мав нагоду випробувати свої сили у піднятті штанги та задуматись над тим, чи піти шляхом Михайла та обрати для себе пауерліфтинг у майбутньому.

  Немає сумніву, що професійні поради спортсмена стануть стимулом та поштовхом для школярів займатися фізичною культурою та спортом. Саме це і ставлять собі за мету організатор «Розминки» – комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Читайте також: Майстриня з Донеччини виготовляє в Рівному іграшки Перемоги

  • Яскраву вишиванку показав знаменитий німецький дизайнер (ФОТО)
    Німецький дизайнер і стиліст Франк Пітер Вайлд показав іще один яскравий образ на знак солідарності з українцями. Від самого початку повномасштабної війни Франк підтримує Україну й українців. Допомагав українським біженцям, які втекли від російської агресії в Берлін.