fbpx
Плакат проєкту.

У другому етапі «Шкільних ліг» змагалися понад пів тисячі учнівських команд Рівненщини

Діліться інформацією з друзями:

Про підсумки другого етапу проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги Пліч-о-пліч» на Рівненщині йшлося на брифінгу в Рівненській ОДА.

Про перебіг змагань, неочікувані перемоги та командний дух розповіли спікери: амбасадор проєкту, баскетболіст зі світовим ім’ям Сергій Ліщук та начальник Рівненського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Алексійчук.

На брифінгу.

«Фактично другий етап вже завершено. Останніми завершують у Каноницькій громаді змаганнями зі спортивного орієнтування. А з 5 квітня розпочинається третій, районний етап, на Сарненщині. Наймасовішим видом спорту став волейбол. У змаганнях взяли участь понад 560 команд. На другому місці – футзал, а на третьому – баскетбол», – розповів Олександр Алексійчук.

Серед викликів в організації всеукраїнських змагань, безперечно, стала безпекова складова. Адже під час повітряної тривоги ігри припинялися і всі спускалися в укриття.

Сергій Ліщук, в свою чергу розповів про враження від відвідин змагань і тренувань.

«Рівень команд був різний. У деяких громадах навіть відібрав для себе гравців для залучення до великого спорту. Найбільш приємним стало те, що охоплено багато дітей. А ще завдяки креативним дрібничкам – брендуванню, назвам команд – змагання стали дуже цікавими», – сказав амбасадор проєкту.

Читайте також: Всеукраїнська олімпіада мовників відбулася на Рівненщині