fbpx

У домашньому матчі Верес упевненно переміг суперника

Діліться інформацією з друзями:

В центральному матчі 15-го туру першої ліги в Млинові «Верес» упевнено переграв свого конкурента за третє місце – «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів.

Вже на початку матчу у штрафному майданчику гостей  було спекотно. А підсумком стартової активності «Вереса» став пенальті, який «заробив» Роберт Гегедош. Він же, на правах потерпілого, ефектно його реалізувавав.

Гості побігли відіграватися, але впіймалися на контратаці. Той же Гегедош закрутив передачу з глибини поля на лівий фланг, а Геннадій Пасич, в один дотик з лівої ноги влучив у дальній кут воріт – 2: 0.
А на початку другого тайму рівненський клуб збільшив перевагу – «дубль» оформив Гегедош, скориставшись зручною передачею від капітан господарів Михайла Шестакова.

3:0 – перемога господарів, яка гарантує «Вересу» принаймні третє місце за підсумками осінньої частини чемпіонату. У рівнян 27 очок, у лідерів – «Агробізнеса» та «Чорноморця» – по 28. Найближчий переслідувач – той же «Гірник-Спорт» – має в своєму активі 23 пункти, ще кілька команд – по 22.
З однією із них – столичною «Оболонню» – у неділю «Верес» грає на рідному для нього млинівському стадіоні «Колос».

Микола Пікула

Юрій ВІРТ: “Повністю переграли суперника”

Післяматчевий коментар головного тренера “Вереса” Юрія Вірта:

– Сьогодні в нас була, напевно, найкоротша установка на гру. І футболісти виконали усе, що я від них вимагав: від “А” до “Я”. Тому задоволений грою. Повністю переграли суперника. Пораділи в роздягальні. Але вже за три дні – нова гра. І готуємося до неї.

Привітали Дмитра Поворознюка з дебютом на професіональному рівні. Він довго йшов до цього, багато працював. Шкода, що не забив. Такі моменти треба реалізовувати. Буде працювати над цим на зимових зборах.

– Задоволені діями команди в атаці?

– Ми багато створювали в попередніх матчах, реалізації не вистачало. Сьогодні тричі забили. Тому задоволений грою повністю. Як діями в атаці, так і в обороні.