fbpx

Третя поразка поспіль: «Верес» програв «Ворсклі» на домашньому полі

Діліться інформацією з друзями:

Орієнтовний час читання: 2 хвилини

Рівненський «Верес» знову програв. На власному полі рівняни поступилися «Ворсклі». Це третя у чемпіонаті і перша домашня поразка

Обидві команди ще не перемагали у новому сезоні, тому прагнули перервати цю неприємну традицію.

Футболісти «Вереса» активніше розпочали гру і юному воротарю гостей Павлу Ісенку доводилося постійно бути в грі. Однак м’ячі попервах залітали у ворота господарів. На шостій хвилині простріл з лівого флангу у виконанні екс-вересівця Руслана Степанюка закінчився тим, що наш Валерій Кучеров у боротьбі з Артемом Челядіним «зрізав» м’яча у власні ворота

Через кілька хвилин «Ворскла» знову реалізувала свій шанс. Наш капітан Андрій Блізніченко зробив дитячу помилку – замість того, щоб «винести» м’яча подалі від своїх воріт, відпасував його на протилежний фланг біля свого штрафного майданчика. М’яча підхопив Олександр Скляр, сильно пробив, але наш воротар Євген Паст парирував удар. Однак тут як тут вискочив Владлен Юрченко і з кількох метрів добив м’яча в сітку наших воріт. І вже – 0:2 на 18-ій хвилині.

А через хвилину настала черга помилятися вже гостям. Володимир Чеснаков і Павло Ісенко у простій ситуації не розібралися між собою і Станіслав Шарай скоротив відставання – 1:2.

«Верес» домінував, але не зміг зрівняти рахунок

Другий тайм пройшов за повної переваги господарів, але реалізувати свої шанси вони не змогли. І полтавці грудьми лягали на «амбразуру», часто-густо не гребуючи грубими порушеннями (п’ять попереджень за гру) і за першої-ліпшої нагоди «тягнучи» час, і Ісенко творив дива у воротах.

Наприкінці гри червону картку перед собою побачив наш Максим Марусич, коли грубо зіграв з Ісенком. Але і в меншості «вересівці» намагалися відігратися, Микола Гайдучик навіть забив гол – але з офсайду.

Отож, 1:2 – третя у сезоні поразка «Вереса». А до травмованих Михайла Шестакова, Дмитра Кльоца та Віталія Дахновського додався ще й Денис Балан. Не позаздриш наставнику команди Сергію Лавриненку. Добре, що наступну гру «Верес» пропускає – на прохання столичного «Динамо». Є час на лікування гравців та роботи над помилками.

Читайте також: В Острозі оцифрували Острозьку Біблію 1581 року