fbpx
спорт для всіх Вараш

Спортивна сімейна гра відбулася на Рівненщині

Діліться інформацією з друзями:

Спортивна гра «Сімейні перегони. Разом до перемоги» відбулася у Вараському та Рівненському районах. 

Спортивна сімейна гра відбулася у вихідні дні, 17-18 лютого на Рівненщині. Поєднавши спорт, розваги, здорову конкуренцію – «Сімейні перегони» вже стали одним із найулюбленіших заходів для дітей та дорослих. Адже за щоденними клопотами родині не так вже й часто трапляється нагода разом по-спортивному провести час та відчути себе єдиною командою.

Про це повідомляє пресслужба “Спорт для всіх Рівненщини”

Зі свого боку організатори,  комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області, постаралися, щоб учасникам змагань було цікаво виборювати звання найспортивнішої сім’ї.

До програми змагань входило 5 різноманітних естафет та конкурсів, в яких учасники, а це 12 сімей,  показали майстерність, спритність, кмітливість та спортивний азарт.

У загальному підсумку змагань перемогу здобули: у  Вараському районі

  • І місце – сім’я Переходьків (с.Полиці)
  • ІІ місце – збірна сімей Зіблікевичів та Юськів (с.Заболоття)
  • ІІІ місце — збірна сімей Ошурків та Скібчиків (с.Заболоття).

У Рівненському районі

  • І місце – сім’я Філончуків (м.Рівне)
  • ІІ місце – збірна сімей Власюків та Оніщуків (м. Корець)
  • ІІІ місце – сім’я Бондар (с.Новий Корець і с.Копитів).

Переможці та призери були нагороджені кубками, дипломами та медалями, а всі учасники традиційно отримали сувеніри від організаторів.

Сподіваємось, що незабаром третій тур «Сімейних перегонів», що проходитиме у квітні, так само порадує учасників і вболівальників напруженою та цікавою боротьбою сімейних спортивних команд.

Читайте також: Чотири пожежі ліквідували рятувальники Рівненщини

  • Понад 56 мільйонів євро для підтримання енергетики надала Україні Швеція
    Швеція надала понад 56 мільйонів євро на підтримання енергетичної системи України, йдеться у пресрелізі міністерства закордонних справ скандинавської країни. У відомстві зазначили, що ці кошти допоможуть підтримати енергопостачання України, щоб школи, лікарні, транспорт, водопостачання та бізнес змогли функціонувати.