fbpx

Спідвеїсти поспілкувались з мером Рівного

Діліться інформацією з друзями:

Сьогодні до міського голови Рівного Володимира Хомка на каву та чай завітали голова президії громадської організації “Клуб вболівальників рівненського спідвею” Сергій Головня та провідні спортсмени міста.

«З 2014 року ми як ніколи відчули підтримку міського голови за що і безмежно вдячні. Запорукою успіху стало створення “Рівненського міського спортивно-технічного клубу”, при якому працює дитячо-юнацька секція спідвею. Робота з молоддю вже приносить свої плоди. Володимир Хомко вніс свій величезний вклад у розвиток Рівненського спідвею та його майбутнє», – зазначив Сергій Головня.

Спідвеїсти подякували міському голові за багаторічну всебічну підтримку і вручили символічні презенти. У свою чергу Володимир Хомко також підготував подарунки.

Цьогорічний фіналіст чемпіонатів світу та Європи серед юніорів Марко Левішин отримав професійний шолом, фіналіст чемпіонату Європи серед юнаків Роман Капустін отримав новеньке переднє колесо, а призер обласного кубку Василь Зламан – окуляри та рукавички.

«Скажу відверто мені надзвичайно приємно. Робив це не для якогось престижу чи піару. Розвивайте цей вид спорту і надалі, досягайте нових вершин» – сказав міський голова Володимир Хомко.