fbpx

Рівняни на останній хвилині пропустили два голи, проте…

Діліться інформацією з друзями:

У своєму другому матчі фінального етапу другої футзальної ліги України – з дніпровським «Human» «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» змусив похвилюватися і наставників, і вболівальників. Ще б пак – виграючи 2:0, на останній хвилині пропустив два голи… Але виправився і таки вирвав перемогу.

Перший тайм не був щедрим на події, тим не менше рівняни скористалися слушною нагодою. Роман Дацюк красивим ударом вразив «дев’ятку» воріт суперника.

Другу половину команди провели набагато активніше. Дніпряни отримали чудовий шанс відігратися, адже дві хвилини грали у більшості (після видалення Олександра Крука), проте забити м’яч їм не вдалося.

До того ж «Human» впродовж декількох десятків секунд «заробив» п’ятий та шостий фоли. І з десятиметрової позначки Дмитро Ситник без зайвих проблем переграв воротаря суперників Павла Пучку.

Останні чотири хвилини тайму дніпряни грали з п’ятим польовим. Але лише в останні 40 секунд змогли добитися успіху. Спочатку Олександр Клименко, а потім Андрій Засенко скористалися прикрими  помилками рівнян у захисті вирівняли рахунок. Нічия? Та так не думали рівняни, які пішли на вирішальний штурм. Дніпряни ж за сім секунд до фінального свистка порушили правила і Ситник знову чітко реалізував десятиметровий штрафний удар.Валідольна перемога «Рівнестандарту-ДЮСШ №4» з рахунком 3:2, яка вивела рівнян у лідери. У п’ятницю підопічні Юрія Баховського матимуть вихідний.

Микола ПІКУЛА

Щоб постійно бути в курсі новин підписуйтеся на наш Telegram