fbpx

Рівняни були за крок від перемоги над лідером

Діліться інформацією з друзями:

У суботу остаточно визначилися усі учасники фінального етапу чемпіонату Екстра-ліги. До “Продексіма”, “ХІТа”, “Урагана”, “ІнБева” та МФк “Кардинал-Рівне” у чільну шістку додалася і львівська “Енергія”.

Стартовий тур фінального етапу, згідно з інформацією на сайті Асоціації футзалу України, відбудеться вже 21-го березня. У цей день “Кардинал-Рівне” повинен зіграти у столиці з “ХІТом”. А найближчий домашній матч заплановано на 28-ме березня – з “Ураганом”.



Свій останній матч регулярного чемпіонату МФк «Кардинал-Рівне» зіграв вдома саме з «Продексімом». А через загрозу поширення епідемії коронавірусу в Україні матч у Рівному, як і інші поєдинки Екстра-ліги, пройшов без глядачів.

Господарі першими відкрили рахунок. В середині першого тайму Володимир Поночовниий пробив повз воротаря херсонців Юрія Савенка – 1:0. Далі настала безгольова «засуха».

Щоправда, вже після перерви збільшити перевагу господарів міг Микита Шпигар, але його удар прийняла на себе штанга. Втім, на 32-ій хвилині знову забив Володимир Поночовний, який обіграв Савенка і закотив м’яча у порожні ворота – 2:0.

Лідируючи у грі з лідером чемпіонату, рівняни не втримали переваги. “Продексім” пішов вперед із п’ятим польовим і відіграв відствання. Спочатку забив  Роніньо – 2:1, а на останній хвилині нічию для херсонців здобув Микола Білоцерківець – 2:2.

Микола ПІКУЛА

 

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»