fbpx

Рівнянки змагаються за звання кращих баскетболісток-2005

Діліться інформацією з друзями:

У Рівному проходить фінальний турнір з баскетболу, у якому змагаються чотири найкращі команди дівчат України 2005 року народження.

Першого дня відбулися півфінали,  у яких зафіксовані переконливі перемоги фавориток.

У першій грі вінницька МСДЮСШОР розгромила «Переяслав» – 115:61. Варто відначити, що у складі переможниць 95 очок принесло троє гравців – Віолетта Остапчук (37),  Вікторія Богаченко (33) і Вікторія Шошоя (25).

Після цього на майданчик ДЮСШ №4 вийшли рівнянки – збірна Рівненської області – і столична «КСЛІ-Динамо». Лише в перші хвилини киянки грали на рівних, але досить швидко господарки взяли ініціативу до своїх рук і пішли у «відрив». Після двох чвертей їх перевага склала вже 27 очок (42:15), а фінальний свисток зафіксував упевнену перемогу нашої команди – 97:31. У складі збірної Рівненської області всі гравці відзначилися влучними кидками:Софія Кириченко – 28 очок, Анастасія Шепелюк – 26, Євгенія Безкоровайна – 13, Анна Закотюк – 9, Ольга Павлюк – 8, Олександра Тинщук – 6, Альбіна Бабейчик – 4,  Анастасія Козубович – 3.

Отож, завтра відбудуться «медальні» поєдинки. О 10.00 на майданчик вийдуть земляки, представники Київщини – «Переяслав» і «КСЛІ-Динамо», які розіграють третє місце. А на 12.00 призначено «золотий» матч за звання чемпіона, в якому зустрінуться вінничанки та рівнянки.

Обидва матчі транслюються на сайті федерації баскетболу України.