fbpx

Рівнянки у повторній зустрічі поступилися столичним баскетболісткам

Діліться інформацією з друзями:

В повторному поєдинку 2-го туру жіночої Суперліги Чемпіонату України з баскетболу БК “Рівне” були близькі до того, щоб створити гучну сенсацію і привезти перемогу з Києва. Проте підопічні Срджана Радуловича знову виявились сильнішими за рівнянок.

Рівненські баскетболістки у стартовій чверті змогли задати тон в грі і виграли її, хоча й з мінімальною перевагою – 19:18. І різницю в одне очко рівнянки змогли зберегти до закінчення першої половини зустрічі.

Наші землячки на рівних боролися з досвідченими українками та легіонерками “Будівельника”. І лише в заключні хвилини матчу столична команда вирвала перемогу – 78:67. 

Перший дабл-дабл у сезоні та звання найкориснішею гравчинею матчу у складі БК “Рівне” у повторній виїзній грі проти “Будівельника” стала Тетяна Гаврильчик – 12 набраних очок, 10 підборів, а також 3 блок-шоти та 3 результативні передачі за гру. 

Загалом же, в цій грі у Г Шматова 18,  Кучерьонок 10 + 6 підбирання, Іванюк 8.

Наступних вихідних до нас приїжджають чемпіонки України – слобожанский “Прометей”. Перший поєдинок баскетболістки зіграють у суботу, 9 жовтня о 16.00, повторна зустріч у неділю, 10 жовтня о 12.00.