fbpx

“Рівнестандарт” розпочинає першим, але програє

Діліться інформацією з друзями:

У черговому поєдинку другої футзальної ліги України рівненський «Рівнестандарт-ДЮСШ№4»приймав лідера нашої групи – ФК «Городенка».
Гості з Франківщини прибули з потужною групою підтримки, яка, під акомпанемент гучного барабана, не замовкала ні на мить. І їхні улюбленці не підвели, здобувши вольову перемогу.
А першими відкрили рахунок господарі – на 10-ій хвилині відзначився Владислав Гарбарук. Проте розвинути успіх рівнянам не вдалося – ще до перерви гості відповіли двома влучними ударами Романа Москалика та Ігоря Кушецького.
Здавалося, під час відпочинку господарі проаналізують свої помилки, зроблять висновки та зуміють переломити хід зустрічі. Та цього не трапилося -городенківці скористалися черговими провалами захисту рівнян і забили ще два м’ячі (Назар Данів і той же Москалик).
За рахунку 1:4 господарі пішли вабанк і замінили воротаря п’ятим польовим гравцем. Проте отримали у відповідь ще один гол, який забив екс-гравець «Урагана» Андрій Сімка.
Глядачі, розчарувавшись у грі «стандартівців», почали залишати зал ще до фінальної сирени. Та все ж рівняни забили гол у більшості – відзначився Віктор Чудля. Отож, 2:5 – прикра поразка нашої команди.
Нашій команді залишилося у групі зіграти один матч – у Львові з «Галицькою здобою», який і вирішить остаточно турнірну позицію «Рівнестандарту» за підсумками групового турніру.