fbpx

Рівненський “Верес” здобув перемогу у Південній Пальмірі

Діліться інформацією з друзями:

Матч “Чорноморець” Одеса  “Верес” Рівне закінчив 11-й тур в Українській Прем’єр-лізі з футболу.

Гра на одеському стадіоні розпочалася з атак господарів. А рівняни, відбивши перший натиск суперника, зуміли реалізувати свій шанс. Євген Пасіч після швидкої комбінації, в якій брав участь і його брат Геннадій, зумів вразити ворота одеситів.

Надалі ініціативу взяли в свої руки гравці “Чорноморця” і довелося вже добряче попрацювати захисту рівнян і особливо їхньому воротарю Богдану Когуту. Наш страж воріт ліквідував декілька дуже небезпечних ударів у свої ворота.

Після відпочинку характер гри не змінився – одесити більше атакували і навіть мали чудовий шанс зрівняти рахунок. На 65 хвилині, після порушення рівнянами у своєму штрафному майданчику, одесити отримали право на пробиття пенальті. Однак відмінно зіграв Когут, який і вгадав напрям удару нападника Ігоря Петрівна, і “намертво” взяв м’яч.

Наприкінці зустрічі команди обмінялися практично гольовими моментами, але завершальні удари футболістів до голів не привели.

Отож, 1:0 – перемога гостей, які до того ж з 27-ї хвилини грали у меншості. За грубе порушення був видалений захисник рівнян Валерій Кучеров.

Після 11 матчів “Верес” має в активі 15 очок і продовжує посідати дев’яту позицію у турнірній таблиці.