fbpx

Рівненський Верес після 10 перемоги поспіль продовжує лідирувати

Діліться інформацією з друзями:

Верес матч з Нивою проводив на львівському стадіоні «Скіф». Тернополянам довелося грати з рівнянами у Львові, тому що тернопільський стадіон готується до півфіналу Кубка України і не може поки собі дозволити прийняти матч Першої ліги.

І вже на 20-й хвилині Нива ризикувала пропустити перший м’яч. Намагаючись перервати передачу Сергійчука, захисники невдало зрізали м’яч і капітан вересівців Шестаков виявився прямо перед воротарем. Але воротар перевів м’яч на кутовий. І вже трохи пізніше у Ниви був шанс відкрити рахунок, проте не склалося.

І коли після вибухового старту настало затишшя, Верес повів в рахунку. Коли Семенина звалив Панасенка перед штрафним. Вересівець виконав стандарт і обвідним ударом з лівої ноги провів м’яч повз стінку в лівий кут – 1:0.

Але ж у відповідь на це могла забити і Нива. На 33-й хвилині тернопілянин Гончаренко відпасував назад на воротаря, і на Когута кинувся Скакун. Ситуація була гольова, але воротар встиг перекрити кут.

І хоча у другому періоді у обох команд були можливості проте рахунок до кінця зустрічі не змінився. Отож, дуже непроста перемога Вереса.

З 48 очками продовжує лідирувати Верес. Шостої поразки поспіль зазнали тернополяни і Нива залишається внизу турнірної таблиці.

Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт підсумував переможну гру команди:

– Я задоволений результатом, але це була дуже важка перемога. Ми прекрасно розуміли, проти якої команди доведеться зіграти. Новий головний тренер, нові емоції, команда суперника була дуже мотивована.

Я задоволений першим таймом. Контролювали гру, забили. У перерві говорили про потребу забити ще. Але треба віддати належне Ниві. Тернополяни грали агресивно, тримали нас у напрузі.

Звісно, якби реалізували пенальті – гру було б зроблено. Натомість, ми втратили контроль, агресивніше почав грати суперник, ми почали програвати боротьбу, підбори і суперник міг зрівняти рахунок.

Розберемо гру. Бачимо, що деякі футболісти вже наїлися футболом. Сьогодні не було тих емоцій, які були в попередніх матчах. Робитимемо висновки. В нас є 8 днів, аби підготуватися до наступної гри.

Ми – лідери. Тому всі суперники особливо налаштовуються на матчі проти нас. Всі хочуть відібрати у нас очки. Треба налаштовуватися на кожну гру, бо в кожному наступному матчі буде ще важче.