fbpx

Рівненський “Верес” піднявся на 8 місце у турнірній таблиці

Діліться інформацією з друзями:

Сьомий тур української прем’єр-ліги завершував поєдинок у Луцьку, де рівненський “Верес” приймав ПФК “Львів”.

Рівненський клуб до того здобув дві перемоги поспіль і прагнув продовжити переможну серію. А львів’яни, аутсайдери турніру, також мли плани на успіх.

Щоправда, у першому таймі жодна з команд не мала реальних гольових моментів. Хоча воротарі і захист обох команд не сиділи без роботи. 

Другий тайм розпочався активно – наче продовження першого. І один з перших моментів рівняни використали сповна. Гол-красень забив Валерій Кучеров, якому чудову передачу зробив Михайло Сергейчук. Валерій з-за меж штрафного майданчика безвідпорним ударом відправив м’яч у правий від воротаря кут. Гол!

Надалі гра стала ще динамічнішою, чому сприяли і заміни обох тренерів. Адже і Юрій Вірт і новий наставник львів’ян, білоруський фахівець Олег Дулуб намагалися за рахунок свіжих сил досягнути успіху. Проте на табло так і залишились переможні 1:0 на користь “Вереса”.

Ця перемога дозволила рівнянам набрати 11 пунктів і закріпитися у середині турнірної таблиці – на 8-му місці.

Наступний поєдинок “Верес” зіграє 18-го вересня у гостях з “Дніпром-1”.

Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт у післяматчевому коментарі зазначив:

– В нас всі ігри – принципові. Тому добре, що взяли три очки. Сьогодні я прочитав фразу Жозе Моуріньо. Він сказав: “Ця гра не була занадто принциповою, але я боявся програти цю гру”. Перефразовуючи, я боявся не виграти цю гру, бо інакше вболівальники б мене не зрозуміли.

Тому дякую всім футболістам за ставлення до справи, за самовіддачу, за футбол. 

По грі – не все вдавалося на старті матчу. Суперник дуже добре перекривав вільні зони. Ми не мали вільного простору. В першому таймі ми не створили багато моментів. Була більш бойова гра. 

Гол у другому таймі перевернув усю гру, додав нам впевненості. Після цього суперник нічого не створив біля наших воріт. А ми довели гру до логічного завершення.

Для нас це дуже важлива перемога. Навіть у плані набору очок. Ми дебютанти і кожен турнірний бал для нас важливий. Наше завдання на сезон – зберегти місце в еліті. І маленькими кроками ми рухаємося до цієї мети.