fbpx
футзал

Рівненський “Кардинал” здобув у Сумах дві перемоги

Діліться інформацією з друзями:

Цими днями рівненський «Кардинал Рівнестандарт» двічі зіграв у Сумах поєдинки футзальної Екстраліги.

У першому поєдинках рівняни здобули дуже непросту перемогу над «Рятувальником» із Ромен.

Господарі матчу дуже швидко забили гол – вже на третій хвилині Валерій Гайван «замкнув»  дальню стійку воріт Іллі Бакінського. І вже – 1:0. Рівняни, втім, швидко відігралися – відзначився граючий наставник «кардиналівців» Олександр Бондар – 1:1.

До перерви команди продовжували шукати щастя біля чужих воріт, особливо старалися господарі. Тому Ілля Бакінський працював до сьомого поту.

Після відпочинку вже не було часу відпочивати голкіперу господарів Олександрові Сіріцькому, який ще кілька років назад вдало захищав ворота рівненського клубу.

Гра, здається, «котилася» до нічиєї. Але за хвилину до фінального свистка наша команда вдало розіграла аут і Сергій Кравчук влучно пробив мимо воротарю. Отож, заслужена перемога МФК «Кардинал Рівнестандарт» – 2:1.

А наступного дня рівняни в тому ж залі сумського державного університету здобули впевнену перемогу над МСК «Харків».

Команди розпочали зустріч наче у розвідці – ніхто не кинувся, «оголюючи шаблі», у безрозсудні атаки, більше покладаючись на контратаки. Це тривало хвилин сім – вісім. Аж поки харків’янин Владислав Сорокін не замкнув передачу справа від Едуарда Нагорного. І вже «сидіти у засідці» рівнянам не доводилося, тому вони кинулися відіграватися. Спочатку влучно пробив Олександр Басич – це 1:1, далі передачею партнера скористався Роман Горпинич, який пробивав  в уже порожні ворота – 2:1.

Гра пішла веселіше, і до перерви рахунок вже був 4:2 на користь гостей. По голу забили Роман Горпинич і Володимир Кручок, у господарів відзначився Едуард Нагорний.

У середині другого тайму команди знову обмінялися голами: після удару Юрія Сагайдачного господарі мінімізували відставання – 3:4, але Володимир Кручок відновив статус-кво – 3:5.

І МСК «Харків» ризикнув зіграти у п’ять польових гравців, за що і був «покараний». Першим забив у порожні ворота харків’ян наш воротар Ілля Бакінський, а довершили справу Михайло Волянюк і Дмитро Скибчик. Ефектна перемога МФК «Кардинал Рівнестандарт» – 3:8.

А наступним суперником рівнян стане столичний «ХІТ», з яким наш клуб зіграє аж два матчі – 11 та 12 березня (пропущений матч другого кола).

Читайте також: Водоканали Рівненщини отримали генератори від німців