fbpx

Рівненські волейболістки здобули першу перемогу під керівництвом нового тренера

Діліться інформацією з друзями:

Сьогодні у Рівному стартував турнір з волейболу серед жіночих команд на честь засновника Міжнародного економіко-гуманітарного університету Степана Дем’янчука. Окрім двох рівненських команд – основної “Регіни” та їхнього дубля – у змаганнях беруть участь ще дві команди суперліги: тернопільська “Галичанка” та луцька “Волинь-Університет”.

У першій зустрічі юні рівнянки. які виступатимуть у вищій лізі України,  не змогли дати опір досвідченим лучанкам і поступилися. А після урочистого відкриття турніру на майданчик вийшли  оновлена “МЕГУ-Регіна-ОШВСМ”  та гості з  Тернополя.

Рівненська команда впевнено провела поєдинок і виграла – 3:0. Після першої партії – 25 :16 тернополянки змогли дати бій господаркам і тривалий час навіть лідирували. Та все ж таки господарки майданчика зуміли перемогти і  в цій партії – 27:25.

А в третій партії на майданчику знову свою волю диктували волейболістки Рівного – 25:17.

Отож перша перемоги рівненської команди у у турнірі, якій дуже радів новий наставник “Регіни” болгарин Мартін Живков. Він не приховував свого задоволення, але я сказав що це лише початок – команда готується лише два місяці і гравці повинні прогресувати.

На запитання журналістів. чим привабило закордонного гості наше місто,  він сказав що йому цікаво працювати з командою, де молоді гравці, і виводити їх на вищий рівень.

Наставник спілкується англійською мовою,  адже чимало гравців більш-менш володіють нею. Але Мартін не цурається і вивчати українську, і вже має значний словниковий запас.  Він виявив захоплення Україною в цілому і нашим містом, йому тут дуже подобається і дуже комфортно працювати.

Завтра “Регіна” зустрічається з волинянками.