fbpx

Рівненські «Сімейні перегони» об’єднали сім’ї у різних країнах

Діліться інформацією з друзями:

12 сезон обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Здорова Україна» провели дистанціно. 

Про результати “Сімейних перегонів” повідомляє «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

Його учасниками стали дев’ять команд з міст, районів та територіальних громад області, які здобули перемогу в попередніх турах: Сус, Коротенко (м. Сарни), Герасимчук, Бірук (м. Дубно), Столярчук (смт Демидівка), Михайлицький (м. Сарни), Сергійчук (с. Кам’яне-Случанське), Зінчук (м. Рівне), Заводовська-Гичун (м. Корець).  З них третина, на даний час, перебувають за кордоном. Але, це не стало на заваді для участі в «Сімейних перегонах». Адже, коли спорт увійшов у звичне життя сім’ї – це вже назавжди!

Кожна команда надсилала відео, на якому необхідно було зафіксувати подолання естафет: «Баскетбол», «Скакалка», «Теніс настільний» та «Обруч». За кращим часом та правильністю виконання завдань судді і визначали переможців.

Отож, за підсумками проведення суперфіналу, перше місце, вже не вперше, виборола команда Зінчуків (м. Рівне).

Друге місце посіла команда постійних учасників наших заходів Михайлицьких (м. Сарни).

Бронзові нагороди дісталися супер спортивній команді Герасимчуків (м. Дубно).

Вони будуть відзначені кубками, медалями, дипломами та цінними подарунками від організаторів – комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області.

“Дякуємо всім, хто взяв участь, навіть перебуваючи за межами держави! Сподіваємось, що восени старт наступного сезону «Сімейних перегонів» відбудеться на Рівненщині вже у звичному для всіх форматі та порадує учасників і вболівальників цікавою та емоційною спортивною програмою вже у мирній Україні”, — йдеться у повідомленні Обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.